Unibet Sports

Licențiat ONJN până în vara anului 2026, Unibet este un operator de jocuri de noroc internațional cu o prezență importantă pe piața din România. Pariurile sportive reprezintă una dintre principalele domenii de activitate ale companiei fondate în 1997, iar pariorii din țara noastră sunt printre principalii beneficiari. Cei care aleg să parieze aici au acces la zeci de sporturi și sute de competiții, cu mii de meciuri în fiecare săptămână. Multe dintre aceste meciuri sunt disponibile pentru pariuri live, iar unele pot fi urmărite în timp real prin platforma Live TV.

Pe ce sporturi poți paria la Unibet?

unibet-sportsÎntrebarea cea mai importantă la care jucătorii noi caută răspuns atunci când aleg o agenție online este legată de oferta de pariuri. La Unibet nu ai cum să fii dezamăgit, indiferent de preferințe, deoarece ai parte de o colecție impresionantă de discipline sportive, însoțite de piețe de pariere pre-meci și live, cote In Play și live streaming de la zeci de mii de evenimente anual.

Focusul este, în mod evident, pe sportul rege, iar dacă și tu te numeri printre milioanele de iubitori ai fotbalul și ai pariurilor, trebuie să știi că nu ai nici un motiv de îngrijorare alăturându-te comunității Unibet. Toate ligile principale și multe din cele secundare sunt acoperite în colecția pre-meci și live, iar numărul opțiunilor de pariere la un singur meci poate ajunge chiar și la 400 în cazul unor competiții de top precum Champions League. 

Tenisul este un alt sport extrem de popular la nivel mondial, cu o mulțime de fani și în rândul pariorilor de la Unibet. Nimic surprinzător, deoarece această agenție de pariuri online include în ofertă toate turneele de Grand Slam, dar și competiții mai puțin importante din ATP/WTA, împreună cu pariuri pre-meci, punct cu punct și transmisiuni live. 

Lista opțiunilor de pariuri sportive Unibet continuă cu hochei, baschet și multe alte sporturi populare în România, dar și altele mai puțin cunoscute, precum trotting, șah sau surfing. Pariurile pe NHL și NBA pot fi făcute înainte de debutul meciurilor dar și în timp real, în multe cazuri fiind disponibil și serviciul de streaming. Grație transmisiunilor live de la Unibet TV, ai șansa să fii foarte bine informat atunci când plasezi pariuri live, iar acest lucru duce la creșterea șanselor de câștig.

Pariuri non-sportive și pe eSports la Unibet

Competiții precum Eurovision, Premiile Oscar, Globul de Aur, Premiile Emmy, precum și cele mai importante evenimente din politică sunt mereu în centrul atenției, iar Unibet știe acest lucru. Astfel, pe lângă lista disciplinelor sportive, aici poți paria și pe alt gen de evenimente. 

Se vor căsători Brad Pitt și Jennifer Aniston până la finalul anului? Cine va fi următorul James Bond după Daniel Craig? Cine câștigă Idol 2020? Sunt doar câteva dintre dilemele pe care poți, de asemenea, paria la Unibet, la cote cât se poate de atractive. Pentru fanii muzicii și cei a filmului, oferta aceasta specială este cu atât mai interesantă cu cât cotele sunt disponibile cu mult timp înainte. Pe măsură ce artiștii și actorii nominalizați sunt dezvăluiți, cotele sunt actualizate și pariurile acceptate la Unibet. Cei care pariază pe politică au opțiunea de a miza cu mult timp înainte și până în ziua alegerilor din cele mai importante țări de pe glob.

O secțiune cu adevărat specială la Unibet, care nu are legătură cu sporturile tradiționale, este cea rezervată sporturilor electronice – jocurile pe calculator și console. eSports este nișa cu cea mai rapidă expansiune în ultimii ani și, de departe, cea mai populară printre pariorii tineri. O mare parte dintre cei care aleg să mizeze pe câștigătorul acestor meciuri și competiții sunt persoane care au jucat sau joacă în mod curent. League of Legends, Dota 2, Counter Strike Global Offensive, FIFA, Rainbow 6 sunt jocuri pe care poți paria la Unibet ori de câte ori au loc evenimente majore. În medie, numărul piețelor de pariere este în jur de 10, dar acesta poate crește în cazul turneelor importante.

unibet-sports

Pariuri în timp real și transmisiuni Live

O componentă importantă a pariurilor pe internet o reprezintă meciurile live, pe care poți paria din primul până în ultimul minut. La Unibet ai parte de o ofertă cuprinzătoare de pariuri live, multe dintre ele transmise în direct la Unibet TV. Poți plasa bilete multiple conținând doar selecții live, dar și bilete combinate – selecții pre-meci și live.

Un aspect important ce merită discutat atunci când vine vorba de pariurile live la Unibet este cel al piețelor de pariere. Spre deosebire de pariurile plasate înainte de startul jocurilor, cele live sunt mult mai dinamice și fluctuează, mai mult sau mai puțin, pe toată durata evenimentelor. La fotbal, pariurile speciale se concentrează pe cornere, lovituri libere, cartonașe roșii și galbene, pe lângă piețele consacrate. Pariurile pe tenis îți permit să mizezi pe următorul break, pe scorul după un număr predefinit de game-uri, dar și Punct cu Punct. Toate aceste opțiuni bonus sporesc farmecul pariurilor la Unibet și te vor ține conectat la emoția jocului.

Interfața și cotele oferite de Unibet

unibetpariuriPentru a atrage atât jucători noi cât și pe cei mai experimentați pariori, Unibet trebuie să ofere cote competitive pentru toate sporturile acoperite. În prezent, casa de pariuri este puțin peste media industriei, oferind cote decente, fără a ieși însă prea mult în evidență. Partea bună este că la Unibet poți beneficia de cote corecte și actualizate frecvent, pentru a reflecta în mod corect diferența dintre jucătorii sau echipele concurente. Acestea devin disponibile imediat ce meciul este anunțat și, în cele mai multe ocazii, vor fi la îndemâna ta chiar și după ce meciul a început, prin intermediul pariurilor live.

Unibet și-a schimbat destul de puțin interfața după anul 2015, an în care a aplicat și primit licență de funcționare ONJN. Acesta este mai degrabă un lucru bun, pentru că Unibet era o platformă populară în România și înainte de reglementările legislative din 2015. Culoarea verde este în continuare dominantă, iar site-ul este elegant, ușor de navigat și fără prea multe bannere și imagini, care să îl facă să se încarce greu. Pe unibet.ro poți găsi cu ușurință sportul și jocul interesat din lista lungă de evenimente și, de asemenea, poți folosi filtrele disponibile pe site, iar asta este valabil și dacă alegi să te conectezi de pe mobil.

În concluzie

Unibet și-a îmbogățit semnificativ oferta de pariere în ultimii ani, continuând să adauge evenimente noi și piețe populare aproape în fiecare lună. Sporturile tradiționale în general și fotbalul în special continuă să domine oferta de pariuri, însă la Unibet ai parte și de alte numeroase opțiuni. Fie că alegi să te limitezi la piețele sportive clasice sau dorești să-ți încerci norocul la politică, premii muzicale și film sau eSports, oferta și cotele oferite te vor încânta cu siguranță.