Unibet Live TV

unibet-live-tvBeneficiind de expertiza conferită de cei aproximativ 20 de ani de activitate pe piața jocurilor de noroc internațională, Unibet a fost printre primii operatori ce a aplicat pentru licență ONJN în 2015, iar acum, după 5 ani de activitate la cele mai înalte standarde, este alegerea numărul 1 pentru mulți dintre pariorii autohtoni.

Printre principalele atu-uri ale acestui brand ce funcționează sub deviza „By Players, for Players” se numără oferta de pariuri live, una din cele mai, dacă nu cumva cea mai consistentă, disponibilă amatorilor de pariuri Sportive din România

Oferta bogată de pariuri și cotele atractive actualizate fără întârziere fac această casă de pariuri online extrem de atrăgătoare pentru cei care urmăresc meciurile în timp real. Pentru a duce experiența la un nivel și mai înalt, Unibet a introdus serviciul de transmisiuni video în direct. Denumit frecvent Unibet Live TV, acesta este practic o platformă de live stream accesibilă în mod gratuit clienților.

Cum funcționează Unibet Live TV?

Principiul de funcționare al Unibet Live TV este surprinzător de simplu. Pentru a urmări în direct meciurile transmise de Unibet, trebuie doar să te loghezi în contul tău sau să deschizi unul chiar acum, să accesezi secțiunea Pariuri – Streaming și să dai click pe oricare din sutele de meciuri transmise zilnic. Imediat, fereastra cu transmisiunea live se va deschide în mod automat. 

În calitate de client Unibet, ai posibilitatea să accesezi transmisiunile video atât de pe computer/laptop, cât și de pe dispozitive mobile. Condiția pentru a putea urmări aceste jocuri în timp ce se desfășoară este să ai cel puțin un leu în cont. Prin urmare, oricine are bani în cont, indiferent cât de puțini, va putea urmări meciurile în direct fără să fie obligat să parieze. Un depozit minim este suficient, iar pe termen lung, trebuie să ai grijă să lași o sumă mică în cont pentru a avea acces la această platformă. Unibet este unul dintre cei mai toleranți operatori de jocuri de noroc când vine vorba de accesul la transmisiuni live.

Care sunt avantajele Unibet Live TV?

Pentru oricine a pariat live pe meciuri urmărite în direct această întrebare are un răspuns evident. Avantajul principal este acela că nu trebuie să iei decizii bazate pe informații insuficiente sau să te bazezi pe surse de informare mai puțin credibile. Nimic nu este mai transparent și mai de încredere decât ceea ce vezi cu ochii tăi, iar Unibet Live TV exact asta îți oferă. Orice membru înregistrat are acces imediat și gratuit la mii de transmisiuni sportive anual, astfel încât să poată paria live cu șanse mari de reușită. 

Un alt aspect care trebuie evidențiat este faptul că Unibet nu face distincție între jucători în funcție de sumele pariate sau de activitatea pe site atunci când vine vorba de Unibet Live TV. Mai exact, vei beneficia de aceleași facilități și de același acces rapid și nelimitat la transmisiunile live, indiferent dacă pariezi sume mari sau mici, frecvent sau ocazional. Chiar și în cazul în care nu pariezi, dar ai minim un leu în cont, poți folosi serviciul acesta pentru a urmări meciurile preferate, chiar și de pe mobil.

Ce meciuri sunt transmise la Unibet Live TV?

Unibet încearcă în permanență să-ți pună la dispoziție o ofertă cât mai bogată de meciuri live și, atunci când este posibil, să le transmită în timp real. Aceste două componente sunt la fel de importante pentru pariorii moderni, care nu se mulțumesc cu o selecție redusă de meciuri. În aceste condiții, dacă pariezi aici, te poți aștepta la o selecție ce include sute de evenimente live în fiecare zi. O mare parte din ele sunt transmise live, iar fotbalul este sportul dominant, urmat la distanță de tenis, baschet, hochei și alte sporturi populare. La Unibet poți paria și pe multe evenimente din eSports, chiar și live, iar unele meciuri sunt deja transmise prin Live TV

În ceea ce privește sportul rege, grila de programe live include toate competițiile importante din Europa și multe competiții internaționale. Meciurile sunt transmise din primul minut și până la ultimul fluier, fără reclame și fără orice alte tipuri de întreruperi. Din multe puncte de vedere, transmisiunile Unibet Live TV sunt superioare celor de la canalele de televiziune. Pentru tenis, fanii sportului alb se pot aștepta să vadă aici meciuri live din ATP și WTA, iar pentru hochei și baschet, meciuri din NHL și NBA. Lista lungă de transmisiuni în timp real include și volei, handbal, cricket, tenis de masă și alte sporturi.

Bucură-te de Unibet Live TV pe Mobil

Unibet Live TV este un program versatil și ușor de utilizat nu doar pe PC, ci și pe majoritatea dispozitivelor mobile. Prin urmare, dacă preferi să pariezi de pe tabletă sau telefon, trebuie să știi că poți accesa serviciul de transmisiuni live oriunde te-ai afla. Telefoanele mobile și tabletele ce rulează sisteme de operare Windows, iOS sau Android pot fi utilizate fără nici o problemă în vederea accesării Unibet Live TV, atâta vreme cât există o conexiune la internet. Dacă conexiunea este rapidă și stabilă, te vei putea bucura de o transmisiune ireproșabilă în timp real.

Cel mai bun mod de a paria live și a urmări meciurile respective este asigurat prin intermediul aplicației Unibet. Aceasta funcționează ca un portal ce oferă utilizatorilor acces direct și imediat la întreaga colecție de pariuri, oferte bonus și suport tehnic. De asemenea, poți folosi aplicația pentru a alimenta contul cu bani și a câștiga implicit dreptul de a urmări toate meciurile transmise de către Unibet Live TV în timp real. Este nevoie de doar câteva minute pentru a descărca, instala și utiliza aplicația Unibet și distracția poate să înceapă. Nu în ultimul rând, trebuie să mai menționăm și faptul că aplicația necesită resurse minime și rulează impecabil chiar și pe dispozitive mai puțin performante.

În concluzie

Unibet TV face pariurile live mult mai atrăgătoare și sporește șansele de succes prin faptul că oferă acces la cea mai precisă informație. Cei care preferă evenimentele live sunt principalii beneficiari ai acestui serviciu care le permite să extragă maximum din fiecare pariu. Ușor de utilizat, compatibil cu dispozitivele mobile și absolut gratuit, acest serviciu este ideal pentru pariorii moderni. Unibet Live TV poate fi accesat direct pe site sau prin intermediul aplicației dedicate de mobil, pentru ca experiența pariurilor live să fie una desăvârșită, iar șansele de câștig mai mari. Descarcă chiar acum aplicația Unibet Pariuri pentru mobil și urmărește sporturile preferate în direct oriunde te-ai afla.